De dure zoutblokken van de leverancier van mijn waterontharder

U heeft een waterontharder gekocht waar zoutblokken in gaan van 4 kg. U koopt altijd trouw de zoutblokken bij de leverancier waar u de ontharder kocht. Vaak uit gewoonte maar ook omdat de leverancier van de ontharder het aanvankelijk voorschrijft. Dat wist u nog niet bij aanschaf van de ontharder, maar die zijn een stuk duurder dan de zoutblokken van Nederlandse Zouthandel!

U gaat geld besparen als u de zoutblokken van Nederlandse Zouthandel gebruikt.

Als u de zoutblokken van Nederlandse Zouthandel gaat gebruiken, merkt u maar één verschil. U houdt geld over.

“Waarom?” : Omdat wij vinden dat u niet meer hoeft te betalen dan dat zo’n zoutblok hoeft te kosten. U vraagt zich dan waarschijnlijk af of de blokken dan van mindere kwaliteit zijn of niet geschikt voor uw ontharder. Het antwoord erop is erg simpel. Nee, de kwaliteit van de zoutblokken van Nederlandse Zouthandel voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn niet van een mindere kwaliteit dan de blokken van uw leverancier. Het zout werkt exact hetzelfde.

“Ik betaal dan dus nu teveel als ik de zoutblokken bij mijn leverancier koop?” : Ja, dat klopt in de meeste gevallen.

“Maakt het wat uit als er een 2,5 kg zoutblok in mijn machine gaat waar normaal 4 kg blokken in gaan?” : Nee, dat maakt helemaal niks uit! De werking is en blijft exact hetzelfde. Het gewicht van het zoutblok is niet belangrijk. Een zoutblok blijft immers werken totdat het op is. Met een 2,5 kg blok blijft er iets meer ruimte over in het vul vak en er moet iets vaker worden bijgevuld, maar dat is het enige en maakt het verder geen enkel verschil.

“Ik kan dus starten met geld besparen door de zoutblokken bij Nederlandse Zouthandel te kopen?” : Zeker!

Wilt u meer informatie of bestellen? Ga naar de bestelpagina van www.zoutblokken.nl

Winkelwagen
Scroll naar boven